Intuïcions del cor. Divendres 9 de setembre a les 19h.

En aquest llibre trobareu petits articles de divulgació, pensats per arribar a molta gent. Els temes són molt variats i quotidians, vistos des d’un angle personal i autobiogràfic, amb un denominador comú que és la visió positiva del món, plena d’esperança malgrat les dificultats constants que es presenten.
Com que són pensaments que surten del cor, fàcilment entren en el cor de l’altre, i provoquen el sentir-se identificat amb l’autora pel fet de compartir experiències similars. Molts lectors opinen que els serveix d’auto-ajuda i reflexió. Hi trobareu sentiments profunds plens de tendresa. No hi falten gotes d’humor i de bon humor.

No tenen pretensions de ser textos difícils, sinó de ser a l’abast de qui vulgui acostar-s’hi, però sí d’entrar en el cor humà per deixar una petjada de pau i alegria.

Mª Teresa Quintana Riera, nascuda a Arenys de Mar l’any 1944. Estudis primaris i secundaris al col·legi de la Presentació d’Arenys. Carrera a l’Institut del Teatre, i llicenciada a la Universitat de Barcelona  fent els estudis de lletres d’anglès i francès. Estades llargues a Paris, Dublin i Londres. Professora d’anglès durant 20 anys a l’escola Isabel de Villena de Barcelona. Després de les oposicions,  20 anys a instituts públics d’ensenyament secundari. Es jubila a l’institut Valldemosa. Continua seguint cursos de diferents cosmovisions i espiritualitat en general, per la seva formació permanent.
Els anys 60 pertanyia als grups de la Nova Cançó, composant les seves pròpies cançons que cantava i tocava amb la guitarra.
Ha publicat articles a Arenys, a Vida Parroquial, al Full parroquial i a la revista laica “L’Ametlla d’Arenys”, així com a la parròquia  Sant Ildefons  de Barcelona, a la de Santa Maria d’Arenys de Mar, i a Internet en el bloc arenyautes d’Arenys.
Casada i amb dos fills, la Jordina i l’Àusias.


No hay comentarios:

Publicar un comentario